СТАНДАРТИ НАССР
Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" №771
Закон України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукті тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин" №2042
Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів" №2639-VIII від 06.12.2018р.
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) №590 від 01.10.2012р.
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України "Про затвердження форми акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР" №446 від 08.08.2019р.
Постанова КМУ від 31.10.2018р. №896 "Деякі питання здійснення планових заходів державного контролю Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"
Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 17 листопада 2020 № 2347 "Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти"
Наказ МОЗ України від 25.09.2020 № 2205 "Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти"
Інформація для батьків
1. Загальні вимоги до організації харчування дітей в закладах освіти
2. Перелік харчових продуктів, які заборонено реалізовувати у шкільних буфетах та у торгівельних апаратах, розміщених у закладах освіти
3. Вимоги до організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами, включаючи харчову алергію та непереносимість окремих харчових продуктів або речовин